Webshop is gesloten

De webshop is gesloten! Bedankt voor uw aankopen op Vuurwerkplanet.nl

We werken in 2019 aan een nieuwe Vuurwerkplanet.nl. We zien je graag terug in november!

Terug

VUURWERK KOPEN OF DE ONLINE BESTELLING AFHALEN MOET EEN FEEST ZIJN !

Ook dit jaar staat het hele XLvuurwerk team weer klaar, aan de Voorveste 15 in Houten, centraal gelegen tussen Houten en Nieuwegein Zuid en we gaan u weer voorzien van het mooiste siervuurwerk in de regio. “In Houten is dit het negende jaar op rij dat we een winkel hebben”. Bij ons vindt men meer dan 100m2 verwarmde showroom waar iedereen een keuze kan maken uit het ruime assortiment en daarbij van advies wordt voorzien door medewerkers met een passie voor vuurwerk en kennis van de producten.

 

Wie al eerder bij XLvuurwerk is geweest, weet hoe ruim het assortiment is. Sinds dit jaar is XLvuurwerk dé leverancier voor RedWire vuurwerk voor midden-Nederland. Dit merk staat voor professionele kwaliteit en is een lust voor het oog. Om het assortiment breed te houden, worden ook andere vuurwerklijnen gevoerd zoals de Bestseller lijn. Elk jaar wordt veel zorg en tijd besteed aan het selecteren van nieuwe producten. 

Dit jaar is ook onze eigen lijn weer uitgebreid, en alleen te verkrijgen bij XLvuurwerk.

 

XLvuurwerk is een echt familiebedrijf waarin drie generaties tezamen met de nodige familie en vrienden meewerken. Dit maakt het gezellig, want vuurwerk kopen moet een feest zijn en daar zorgen wij voor !

 

Tot ziens bij de gezelligste en warmste vuurwerkwinkel in Houten !

Coen

Terug

Om de beste vuurwerkshop van Nederland te kunnen blijven gebruiken wij cookies. Meer informatie over het gebruik van cookies op deze site vind je bij "Privacy & Disclaimer".

X