Webshop is gesloten

De webshop is gesloten! Bedankt voor uw aankopen op Vuurwerkplanet.nl

We werken in 2019 aan een nieuwe Vuurwerkplanet.nl. We zien je graag terug in november!

Terug

11 maanden van het jaar zijn wij bezig met het monteren van binnen- en buiten zonwering, rolluiken en horren. Maar zodra de decembermaand aanbreekt, krijgen wij al weer kriebels voor het vuurwerkseizoen! Met een gedreven en super enthousiast team gaan we elk jaar weer hard aan de slag om er voor te zorgen dat jij op oudejaarsavond opnieuw kunt genieten van het mooist en vetste vuurwerk.

Dit jaar kun je vanaf 12 december in onze vuurwerkwinkel terecht voor het bekijken (de dummy's dan ;-)) en het bestellen van je vuurwerk. Heb je geen verstand van vuurwerk of heb je geen idee wat je moet kopen? Wij helpen je graag! Via tv schermen kun je het vuurwerk bekijken; zo weet je zeker dat je de goede keuze maakt!

Nieuw in 2018 is het Red Wire Vuurwerk. Deze semi-professionele vuurwerklijn is samengesteld door een speciaal pyroteam en heeft het vetste van het verste vuurwerk erin zitten!

Terug

Om de beste vuurwerkshop van Nederland te kunnen blijven gebruiken wij cookies. Meer informatie over het gebruik van cookies op deze site vind je bij "Privacy & Disclaimer".

X