Webshop is gesloten

De webshop is gesloten! Bedankt voor uw aankopen op Vuurwerkplanet.nl

We werken in 2019 aan een nieuwe Vuurwerkplanet.nl. We zien je graag terug in november!

Terug

Al ruim 30 jaar zijn wij DE VUURWERKSPECIALIST VAN APELDOORN!!!

Zoals u van ons gewend bent is er weer met grote deskundigheid en passie het beste vuurwerk geselecteerd voor 2018.

Uitsluitend CE goedgekeurd en geselecteerd op veiligheid, prijs en kwaliteit!

Wij hanteren heldere prijzen van voorverkoop tot en met de losse verkoop en U krijgt wat U besteld!!!

Officieel dealerschap voor de regio Apeldoorn van de merken: Grand Prix,               Pyro Shopper, Red Wire en Royal Class, en onze eigen importlijn                              The Best of Apeldoorn 1, 2, en 3.

Ons vuurwerkteam heeft ook dit jaar weer diverse vuurwerkshows bijgewoond en de nodige kennis vergaard om u zo goed mogelijk te adviseren, en zijn wij ook weer aangesloten bij www.vuurwerkcheck.nl dit is het keurmerk voor veilig en legaal vuurwerk! 

Ook dit jaar hebben wij weer de verkoop van Duits vuurwerk en het dealerschap van Red Wire vuurwerk voor de hele regio Apeldoorn! Dit is een zeer professionele lijn vuurwerk wat afstamt van het evenementen vuurwerk,  nu eindelijk ook voor consumenten te koop en beperkt tot een aantal dealers, en uiteraard ook exclusief bij ons te koop!!! Bekijk dit extreem harde en super mooie vuurwerk nu in onze webshop.

Onze eigen importlijn is weer verder uitgebreid en hebben wij voor u naar een hoger level gebracht met:

THE BEST OF APELDOORN LEVEL 3!!!!!!!!!!!!!!!!!

NU NOG HARDER, EN NOG MOOIER!!

Natuurlijk zijn de toppers van 2016 en 2017 The Best of Apeldoorn level 1 en 2 ook nog steeds verkrijgbaar!

De wenspijl is wederom opgenomen in ons assortiment en als je die koopt of bestelt dan dragen wij automatisch €1,- per pijl af aan Stichting doe een wens.

Met de aparte ingang voor het afhalen van uw voorverkoopbestelling hoeft u niet meer in de rij te staan en wordt u direct geholpen, uiteraard kunt u altijd indien gewenst extra vuurwerk bijkopen en meteen meenemen!

Voor iedereen die vuurwerk komt afhalen of kopen is er tijdens de verkoopdagen  op:

VR. 28, ZA.29, MA.31 december.

- Gratis  oliebollen
- Gratis  koffie
- Gratis  warme chocolademelk

Kunt u hier niet op wachten? Een groot assortiment CAT1 vuurwerk is nu al reeds bij ons te koop en mag het gehele jaar door afgestoken worden! of neem alvast een kijkje in onze vuurwerk showroom om ons gigantische assortiment vuurwerk te bekijken!

UW VUURWERK BESTELLEN KAN AL VANAF 4 DECEMBER BIJ ONS IN DE WINKEL EN VANAF NU DIRECT 24/7 IN DE WEBSHOP!!!

KLIK OP ONZE VUURWERKFOLDER, DOWNLOAD DE BESTELLIJST EN LEVER HEM SNEL IN ZODAT U PROFITEERT VAN ALLE VOORVERKOOPACTIES!!!

Wegens de Nederlandse wet en regelgeving zijn wij verplicht om u een bedrag van € 0,05 te berekenen voor een plastic tas, en bij een bestelling met vuurpijlen zijn wij verplicht een lanceerbasis in rekening te brengen van €1,99, dit gebeurd automatisch als u afrekend in de webshop, of bij het afrekenen in onze winkel/showroom. 

BIJ EEN BESTELLING MET VUURPIJLEN VAN €25,00 OF MEER, KRIJGT U VAN ONS GRATIS 1 LANCEERBASIS!!!

Bekijk alle filmpjes van het vuurwerk in onze webshop en bestel makkelijk en snel, en ontvang in de voorverkoop veel GRATIS vuurwerk bij je aankoop.

Wij heten u van harte welkom in onze webshop of in onze winkel/showroom.

Met feestelijke groeten,

Meijerink's Vuurwerkteam.

Vragen? Bel gratis de Vuurwerk helpdesk! 085-7600206 of stuur een e-mail naar: info@vuurwerkplanet.nl

Terug

Om de beste vuurwerkshop van Nederland te kunnen blijven gebruiken wij cookies. Meer informatie over het gebruik van cookies op deze site vind je bij "Privacy & Disclaimer".

X